Massagesalon Marlize
voor rust en ontspanning

Massagesalon Marlize Ontspanningsmassage 

Ontspanningsmassage is een veel gebruikte massage vorm. Het is een techniek die gebruikt wordt om spieren te laten ontspannen, de doorbloeding en de stofwisseling te verbeteren om er zo voor te zorgen dat het hoofd weer leeg wordt en het lichaam weer in balans kan komen. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden. Het kan een massage van een deel of het gehele lichaam zijn. Door de ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Een ontspanningsmassage is niet gericht op het verhelpen of voorkomen van blessures of hardnekkige spierklachten. Dan is de sportmassage beter geschikt. U heeft geen sportmassage nodig voor een simpele spierpijn aan de nek, schouder en rug. Dan is een ontspanningsmassage een goede keus. Wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt, merk je dat je lichaam je veel teruggeeft. Je immuunsysteem versterkt, je wordt soepeler, stress vermindert, je bent fitter en je krijgt meer energie. Zo zijn er meer voordelen en effecten die een ontspanningsmassage jou direct én op langere termijn geeft. Wees extra aardig voor je lichaam en ontdek de kracht van een ontspanningsmassage. 

Deze massage is te boeken voor  30, 40 of 60 minutenMassage aan huis

Binnen de hectiek van alledag even een moment voor jezelf.

Voor een heerlijke ontspannende massage hoef je niet meer de deur uit. Ik kom bij je aan huis en neem alles mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor een ontspannen en rustige plek.  Massage aan huis is te boeken voor maximaal 2 personen.

De massage kan op elk gewenste locatie worden gegeven, het enige wat nodig is, is een plek om de massage tafel neer te zetten. Dit kan gewoon bij je thuis, maar bijvoorbeeld ook op het strand of in het vakantie huisje waar je verblijft.

Samen zullen we kort doornemen wat de wensen, klachten of bijzonderheden zijn. Hierna hoeft u alleen nog te ontspannen.

De massage die worden aangeboden op de locatie zijn de ontspannende massage en de net iets stevigere rug, - nek en schouder massage. Beide massages zijn te boeken voor 30, 40 of 60 minuten.  

Rug, nek- en  schouder massage

Een populaire massage omdat deze spieren zwaar belast worden en stijf kunnen zijn. Na deze massage zullen de spieren weer ontspannen en soepel aanvoelen. Ook bij spierspanningsklachten zoals bepaalde vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten kan een massage effectief zijn. De massage kan ook erg fijn zijn als je de hele dag achter de computer werkt.

Deze massage is te boeken voor 30, 40 of 60 minuten


Hot stone massage

Als je op zoek bent naar een ont stressende en ontspannende massage, biedt de hot stone massage een uitkomst.
De hot stone massage zal het lichaam en geest kalmeren. Tijdens de hot stone massage wordt er gebruikt gemaakt van warme oliën en natuurlijke warme stenen om de spieren te ontspannen.
De warme basaltstenen  worden gebruikt op specifieke punten van het lichaam. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten. Het is daarom een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn.


 
·